Investeringen

‘If you think it’s expensive to hire a professional, wait till you hire an amateur.’

            Red Adair

Wat gaan we doen?

Tijdens een fotosessie gaan we naar een locatie die jullie hebben uitgekozen. Een plek waar jullie elkaar bijvoorbeeld hebben ontmoet of waar kinderen heerlijk kunnen rennen en springen.
Natuurlijk kan ik helpen bij het kiezen van de juiste locatie. Samen zoeken we de mooiste plekjes op! Mooie, waardevolle foto’s kunnen speciale momenten zijn zoals je kinderen, je ouders of een love shoot als verrassing voor je geliefde, maar het kan ook gewoon een leuk, mooi of heerlijk moment zijn zoals de dagelijkse dingen die je doet met je gezin of je ouders. Bekijk alle mogelijkheden. Niets is te gek.

Naamsvermelding fotograaf verplicht bij publicatie op social media of websites.

Een mooi portret van jezelf is altijd bijzonder om te hebben. Maar óók te gebruiken op je CV, LinkedIn, datingsite, social media of gewoon voor jezelf.Accounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

Sub-domains

Your Text

Kinder- en Babyfoto's

125


Wil je een mooie herinnering aan je babyzwangerschap? Samen met je partner en eventuele kind(jes).1 á 2 uur fotografiein de studio, bij jou thuis of op locatie5 foto's digitaal in hoge resolutie (extra foto's zijn bij te bestellen) 


Loveshoot

155Duur 1 à 2 uur op locatie naar keuze5 foto's digitaal in hoge resolutiezwart/wit en/of kleur (meer foto's bij te bestellen à € 5,- p.s.)


Afscheidsfotografie / Uitvaartfotografie

300

excl. BTW

Opbaring (indien gewenst)

Het sluiten van de kist (indien gewenst)De weg naar het uitvaartcentrum, crematorium of kerk


Aankomst bij het uitvaartcentrum, crematorium of kerk


Afscheidsdienst met eventuele sprekers


Op weg naar de laatste rustplaats


Condoleren


Samenzijn na de dienst/koffietafel


 

Herinneringsportretten / Golden Oldies van (groot)ouders  –  79 euro p.p.

incl. 1x een gratis afdruk 15×20
Een mooie foto van vader, moeder, opa of oma. Hoe vaak moet je niet op zoek naar een mooie, duidelijke en recente foto bij feestelijke óf juist verdrietige momenten? Hoe vaak hoor je niet: ‘We hebben helemaal geen mooie, goede foto van pa of ma.’
Ik kom bij de mensen thuis en daar maak ik een serie herinneringsfoto’s en portretten. Ik neem alle tijd. Je ontvangt enkele digitale bestanden inclusief 1x gratis afdruk à 15×20.
Twee (groot)ouders tegelijk maakt deze investering 125 euro inclusief 2x gratis afdruk. Cadeautip voor vaderdag en moederdag.
Extra afdrukken 15 euro p.s.

‘A Day In Your Life’  –  299 euro per dagdeel

A Day in Your Life fotografie is nog niet zo bekend in Nederland. Het dagelijks leven laten vastleggen, omdat ze de herinneringen vasthouden. Of omdat ze je teruggeven wat je alweer vergeten was. Vergelijk ‘A Day In Your Life’ met een fotoreportage van je trouwdag bijvoorbeeld. Een journalistiek document van het dagelijks leven van je ouders of van je gezin. Een prachtige documentaire familiereportage op beeld.
• Je ouders laten fotograferen bij hun dagelijkse bezigheden; krant lezen, (o)pa met z’n nieuwe smartphone, (o)ma bakt, strijkt of is bezig met d’r favoriete hobby.

• Foto’s van je gezin tijdens de gewone dagelijkse dingen. Van samen spelen, naar buiten, fietsen, koken, eten, het avondritueel, voorlezen, tanden poetsen en boodschappen doen. Kortom, de dingen die alledaags zijn.

• Dus geen geposeerde foto’s, maar gewoon vastleggen wat er gebeurt. Doordat ik bij de mensen thuis kom, in de eigen vertrouwde omgeving, is iedereen vaak heel ontspannen én zichzelf en dit zie je terug in de foto’s.

Investering

De boeking voor ‘A Day In Your Life’ is definitief na aanbetaling van 50% van het totaalbedrag. Ruim voor de dag dat we de reportage gepland hebben ontvang je een factuur om het restbedrag te betalen. Deze dient vooraf betaald te zijn. Inclusief alle foto’s digitaal via Wetransfer.

Loveshoot  –  155 euro

Wil je eens een echt mooie foto van jou en je lief? Samen zoeken we naar een geschikte locatie. In de stad, op het strand, in het bos… Wat is jullie wens? Vervolgens is het de bedoeling om tijdens de fotoshoot heel veel plezier te hebben. En natuurlijk liefde uit te stralen! En we kijken samen naar de stijl die bij jullie past: spontaan, romantisch of misschien liever stoer. Jullie mogen het zeggen.

• Duur 1 à 2 uur op locatie naar keuze
• 5 foto’s digitaal in hoge resolutie
• zwart/wit en/of kleur (meer foto’s bij te bestellen à € 5,- p.s.)

Afscheidsfotografie / Uitvaartfotografie  –  300 euro

Afscheid nemen is moeilijk en het verwerken hiervan kost tijd. Na het overlijden van een dierbare staat men er in eerste instantie niet bij stil om de uitvaart en het afscheid professioneel te laten fotograferen. Vaak worden de dagen rond de uitvaart in een roes van verdriet beleefd en daardoor wordt niet alles bewust ervaren.
Met grote zorg en aandacht een tastbare en waardevolle herinnering aan een verdrietige gebeurtenis geven. Een fotoreportage kan troost bieden en later houvast geven bij het ophalen van herinneringen.

Vanzelfsprekend hebben we voorafgaand een persoonlijk gesprek om wensen te bespreken. Afscheidsfotografie zijn geen leuke foto’s, maar wel dierbare foto’s.

Fotografie op de dag van de uitvaart (3-5 uur fotografie)
• Opbaring (indien gewenst)
• Het sluiten van de kist (indien gewenst)
• De weg naar het uitvaartcentrum, crematorium of kerk
• Aankomst bij het uitvaartcentrum, crematorium of kerk
• Afscheidsdienst met eventuele sprekers
• Op weg naar de laatste rustplaats
• Condoleren
• Samenzijn na de dienst/koffietafel

Fotografie in kleur, zwart/wit, sepia of in combinatie
DVD of USB stick met alle foto’s in hoge resolutie

Portretsessie / Zakelijk Portret  –  79 euro

  • 1 uur fotografie per model
  • 5 foto’s digitaal in hoge resolutie
  • meerdere kledingmogelijkheden
  • diverse achtergronden
  • verschillende poses

 

Extra informatie

In alle bovenstaande pakketten zitten de reiskosten binnen Almelo inbegrepen. Voor verdere afstanden reken ik een benzinekostenvergoeding.

Bij de pakketprijzen zit een vast aantal foto’s inbegrepen. Vanzelfsprekend worden er veel meer foto’s gemaakt en deze kunnen tegen geringe betaling worden bijbesteld als digitaal bestand. Hiervoor reken ik € 5,- per foto.

Alle tarieven zijn inclusief de fotografie, de selectie van de foto’s en de bewerking van de foto’s in kleur, sepia of zwart-wit en exclusief BTW. Alle foto’s worden geleverd in hoge resolutie en worden via WeTransfer naar je gemaild. Je kunt ze zelf af laten drukken.


Naamsvermelding fotograaf verplicht bij publicatie op social media of websites.


Het boeken van een fotosessie betekent automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s op mijn website en/of social media, tenzij duidelijk van te voren is aangegeven dat dit niet gewenst is.

 

©Fotografie Getty Schepers

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites